logoPaperFlies
Homegetaways3 dagen naar het prachtige rome

3 dagen naar het prachtige Rome

 

Ervaar de stad vol romantiek, prachtige architectuur en een rijke historie: Rome! Deze aanbieding is inclusief retourvlucht en verblijf in het Osimar hotel.

Reisduur:
3 dagen

Reisperiode:
januari, februari

Hotel:
€79
 per persoon
Verlopen

Bezoek de eeuwige stad Rome

In Rome kijk je je ogen uit naar de 20 eeuwen historie. Met dank aan Julius Caesar, Michelangelo en Leonardo da Vinci natuurlijk! In Rome slenter je tussen alle oude ruïnes, krijg je een stijve nek bij het bewonderen van het plafond van de Sixtijnse Kapel en geniet je van de zonsondergang bij het Colosseum. Wat je absoluut niet mag missen is de Trevifontein, gelegen aan het Piazza di Trevi plein. Wanneer je met je rug naar de fontein staat, je ogen sluit, en met de rechterhand een muntje over de linkerschouder in het water gooit, zal je terugkeren naar Rome. Het werpen van twee muntjes betekent dat je je geliefde in Rome zal ontmoeten. Drie muntjes gooien zou leiden tot een huwelijk of een scheiding, voor hoeveel muntjes ga jij?

Hotel Osimar

Je verblijft in een eenvoudig maar comfortabel hotel in het Noorden van Rome. Voordat je de stad gaat verkennen, kan je genieten van een ontbijtbuffet. Het hotel beschikt over een bar en terras waar je heerlijk kunt vertoeven. Op 1 km afstand ligt het metrostation Bologna, waarmee je binnen no time voor alle bezienswaardigheden staat.

De vlucht

Je vliegt retour vanaf Brussel of Eindhoven naar Rome inclusief 10 kg handbagage. Vertrek vanaf Amsterdam, Rotterdam of Düsseldorf is ook mogelijk tegen een kleine meerprijs. Ruimbagage is optioneel bij te boeken.

Reisdetails
Prijs:
Vanaf 79 euro p.p.

Inclusief:
.. (inclusief ontbijt)

Reisduur:
3 dagen

Vertrek vanaf:

Hotel:

Bagage:
Handbagage inclusief, ruimbagage optioneel bij te boeken

Boekingskosten:
20 + 2,50 calamiteitenfonds
Loading...

3 dagen naar het prachtige Rome voor €79 p.p.

De prijs is per persoon en vanaf €