logoPaperFlies
Homegetawaysfly & drive mexico

Fly & drive Mexico

 

Ga jij de prachtige zandstranden en veelzijdige cultuur van Mexico ontdekken? Ga naar het land van sombrero's en taco's (de echte) en reis het land door met de auto je de hele vakantie tot je beschikking hebt. Deze deal boek je nu voor €738!

Reisduur:
9 dagen

Reisperiode:
mei

Hotel:
€738
 per persoon
Zie aanbieding

Hola Mexicana

Cultuurhistorisch gezien steekt Mexico met kop en schouders boven de andere landen uit. Mexico is een land van kleurrijke fiëstas en boeiende contrasten. Van onvoorstelbare culturele schatten uit de tijd van de Tolteken, Azteken en Mayas tot Spaans koloniale erfenissen in plaatsen als Oaxaca en Merida. Droge woestijnvlaktes, tropische regenwouden, prachtige koraalriffen, een helderblauwe zee, witte stranden en hoge bergen karakteriseren het betoverende landschap van Mexico.

De hoogontwikkelde cultuur van de Maya’s, die haar hoogtepunt beleefde in het jaar 250, ontstond op het Mexicaanse schiereiland Yucatan. De belangrijke Mayastad Chichén Itzá, Uxmal, de ruïnestad Palenque en het aan de oceaan gelegen Tulum… het zijn slechts enkele welbekende namen die hier herinneren aan deze rijke Mayacultuur. Maar ook andere indianenculturen én de Spaanse veroveraars zorgden voor een boeiende erfenis waarvan men nu nog steeds kan genieten. Een reis door Mexico wordt bovendien nóg indrukwekkender door de afwisseling van cultuur en natuur: hooggebergten met diepe canyons en snelstromende rivieren, tropisch oerwoud en bijzondere landschappen... Zeker een bezoek waard!

mexico kust zeemexico lokale bewonermexico fontein plein
Voorbeelden van hotels tijdens deze rondreis

Hieronder vind je voorbeelden van hotels tijdens deze rondreis. Deze hotels zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Wanneer een hotel niet meer beschikbaar is, zal er een gelijkwaardig alternatief gereserveerd worden (in de genoemde plaats of in de nabije omgeving). De definitieve hotellijst ontvang je bij de reispapieren, ca. 8 dagen voor vertrek.

Hotel Margaritas *** - Cancún: Het hotel ligt in het centrum van Cancún en op een kleine afstand van het strand (gratis pendeldienst). De luchthaven van Cancún ligt op ca. 20 minuten rijden. Het kleinschalige hotel beschikt over een receptie, restaurant en wifi. De kleurrijke kamers zijn voorzien van airconditioning, televisie en wifi. Badkamer met bad/douche, toilet en föhn.

Hotel Residencial **** - Mérida: Het hotel is gevestigd in een 19-eeuws herenhuis, gebouwd in Franse stijl. Het bevindt zich midden in het centrum van Mérida in de traditionele wijk Santiago. Op ca. 1 km ligt de dierentuin en kathedraal van Mérida. Het hotel beschikt over een receptie, klein buitenzwembad en dakterras. De kamers zijn voorzien van airconditioning, wifi, telefoon en televisie. Badkamer met bad/douche, toilet en föhn.

Hotel Mision Campeche *** - Campeche: Het hotel ligt in het historische centrum van San Francisco de Campeche. Nabij het hotel vind u de kathedraal van Campeche, La Puerta de Mar en verschillende musea. Het hotel beschikt over een receptie en restaurant. De kamers zijn voorzien van airconditioning, televisie en telefoon. De badkamer met douche en toilet.

Hotel Misión Palenque *** - Palenque: Het hotel ligt in het centrum van Palenque en op ca. 5 km afstand van het Palenque Chiapas plein. Het hotel beschikt over een receptie, spa, restaurant en buitenzwembad. De kamers zijn voorzien van airconditioning, televisie en telefoon. De badkamer met bad/douche, toilet en föhn.

De vlucht

Je vliegt retour vanaf Amsterdam naar Cancun, Mexico. Tijdens de gehele verblijf heb je een all-in auto tot je beschikking. Handbagage is inbegrepen, ruimbagage is optioneel bij te boeken.

Boek deze aanbieding naar Fly & drive Mexico
€738
 per persoon
Boek nu
Reisdetails
Prijs:
Vanaf 738 euro p.p.

Inclusief:
.. (inclusief ontbijt)

Reisduur:
9 dagen

Vertrek vanaf:

Hotel:

Bagage:
Handbagage inbegrepen, ruimbagage optioneel bij te boeken

Boekingskosten:
19,50

Reisagent
Loading...

Fly & drive Mexico voor €738 p.p.

De prijs is per persoon en vanaf €