Homegetawaysnoord-vietnam: 14 daagse 'local experience' rondreis vietnam

Noord-Vietnam: 14 daagse 'local experience' rondreis Vietnam

 

Tijdens deze rondreis ontdek jij de lokale parels van Noord-Vietnam. De rondreis is al helemaal in kaart gebracht waardoor jij nergens meer over na hoeft te denken. Ook leuk: je vlucht, verblijf, ontbijt, 7 excursies met gids, een riviercruise en transfers zijn allemaal inbegrepen!

Reisduur:
14 dagen

Reisperiode:
juni

Hotel:
€1409
 per persoon
Zie aanbieding

Deze aanbieding is inclusief:
Meer informatie over de reis

Van de bruisende hoofdstad Hanoi naar de authentieke dorpjes, rijstvelden, prachtige cultuur én natuur! De perfecte ingrediënten voor een reis om nooit te vergeten. Noord-Vietnam heeft het allemaal en tijdens deze rondreis ondek je dan ook de beste plekken van het land.

Je reis begint in de hoofdstad Hanoi. Op het vliegveld word je door je transfer opgehaald om naar je hotel te gaan. Onderweg kom je direct in de sfeer met vele marktjes, scootertjes en streetfood. Op dag 2 vertrek je richting het kleine dorpje Mai Chau, wat in een vallei ligt. Hier is het rustige Vietnamese leven te ervaren en de locale bevolking te ontmoeten. Geniet van een traditionele dansshow waarna je in een homestay van de 'witte Thai' stam verblijft.

Dag drie staan Son La, de theeplantages van Moc Chau, de bamboebrug het dorp Na ken op het programma. Hier ervaar je het leven op het platteland. De volgende dag ontdek je de hoogste en langste bergpas van Vietnam. Halverwege maak je een stop om de multiculturele basisschool en het dorp van de H’mong bergstam te bezoeken. Onderweg passeer je de plek waar vroeger is gevochten om onafhankelijkheid van de Fransen. Je kan hier verschillende bezienswaardigheden bezoeken. Je eindigt de dag in Diện Biên Phủ, waar een hotel op je staat te wachten.

Dit alles is maar een kleine greep van wat je te wachten staat. Je vindt tijdens de rondreis eindeloos veel prachtige natuur, riviertjes, traditionele stammen, locale markten, panoramisch uitzichten, rijstvelden, oude steden, watervallen, havens en onvergetelijke zonsondergangen.

Voor het hele programma klik je op de 'BOEK NU' knop. Je komt in ieder geval met een vol fotorolletje thuis!

Vlucht:

- Retour vanaf Brussel

- Handbagage inbegrepen

- Ruimbagage inbegrepen

- Transfers inbegrepen

Hotel:

- Diverse hotels, afhankelijk van de bestemming

- Goed geselecteerde hotels

- Comfortabele kamers

- Uitchecken: 12:00 uur muv 1 nacht (11:00 uur)

Boek deze aanbieding naar Noord-Vietnam: 14 daagse 'local experience' rondreis Vietnam
€1409
 per persoon
Boek nu
Reisdetails
Prijs:
Vanaf 1409 euro p.p.

Inclusief:
Retourvlucht en hotel

Reisduur:
14 dagen

Vertrek vanaf:

Hotel:

Bagage:
Handbagage en ruimbagage inbegrepen

Boekingskosten:
€37,50

Noord-Vietnam: 14 daagse 'local experience' rondreis Vietnam voor €1409 p.p.

De beste deals van het internet in je mailbox?

Blijf net als 212.347 andere reisfanaten op de hoogte van onze Getaway deals.