logoPaperFlies
Homegetawaysontdek reykjavik en het prachtige ijsland

Ontdek Reykjavik en het prachtige IJsland

 

Nergens in Europa is de natuur zo als op IJsland, zo zal deze vakantie dan ook een unieke ervaring opleveren. Deze deal is inclusief retourvlucht vanaf Amsterdam, 4 dagen verblijf in het centrum van Reykjavik inclusief ontbijt voor maar €359!

Reisduur:
4 dagen

Reisperiode:
januari

Hotel:
€359
 per persoon
Zie aanbieding

Het prachtige eiland IJsland

Nergens in Europa is de natuur zo als op IJsland, zo zal deze vakantie dan ook een unieke ervaring opleveren. Ontdek niet alleen de gezellige hoofdstad Reykjavik, maar ook de omgeving waar de natuur je zal verbazen. Ga bijvoorbeeld naar de geisers, zwarte stranden en het het Jökulsárlón gletsjermeer, waar het water helderblauw is. Ontspannen kan je het best doen in de thermale baden, bij de Blue Lagoon. Het prachtige blauwe water is al een sprookje om te zien, maar het werkt ook nog eens heel ontspannen om erin te dobberen.

Geiser
Verblijf in Reykjavik

Je verblijft in het Skuggi Hotel midden in het centrum van de hoofdstad, het hotel ligt dichtbij de bekende winkelstaat Laugavegur. Bij het hotel kun je een fiets of auto huren, waardoor je de omgeving goed kan verkennen. De kamers beschikken over een tv en een compleet ingerichte badkamer. Tijdens je verblijf kun je gratis gebruik maken van de WiFi.

Hotel IJslandHotel IJslandHotel IJsland
Vlucht

Je vliegt retour vanaf Amsterdam naar Reykjavik. Deze vlucht is inclusief handbagage, ruimbagage is optioneel bij te boeken.

Boek deze aanbieding naar Ontdek Reykjavik en het prachtige IJsland
€359
 per persoon
Boek nu
Reisdetails
Prijs:
Vanaf 359 euro p.p.

Inclusief:
.. (inclusief ontbijt)

Reisduur:
4 dagen

Vertrek vanaf:

Hotel:

Bagage:
inclusief handbagage

Boekingskosten:
€22

Reisagent
Loading...

Ontdek Reykjavik en het prachtige IJsland voor €359 p.p.

De prijs is per persoon en vanaf €