logoPaperFlies
Homegetawaysstedentrip
Stedentrips
De leukste stedentrips van het internet in één overzicht. Stockholm? Barcelona? Londen? Waar wil jij heen op Stedentrip?
Filters
Land
alles
Maand
alles
Prijs
48 aanbiedingen
Reset filters
Bekijk alle vliegticket aanbiedingen
Stedentrip aanbiedingen

Wat is er nou leuker dan een stedentrip naar één van de prachtige steden die de wereld te bieden heeft. Duik in het leven van de local en ervaar hoe het leven in een wereldstad eruit ziet. Lekkere gerechten proeven, een terrasje pakken of een mooie wandeling door de stad. Soms is een paar dagen al genoeg om er even helemaal tussen uit te zijn.

Zin in een weekendje winkelen? Avondje stappen? Of cultuur? Bij PaperFlies vergelijken we dagelijks alle stedentrips om jou alleen het beste aanbod te doen. De geselecteerde stedentrips bestaan uit een vlucht en een hotel. De stedentrips worden dagelijks zorgvuldig geselecteerd door onze experts. Wat dacht je van de beste deal naar Londen, Rome of New York? Boek je een stedentrip via de PaperFlies Getaways en je reis is in één keer compleet geregeld. Funfact: wist je dat de meest bezochte stad ter wereld Hong Kong is.

Inspiratie voor je volgende stedentrip nodig?

Binnen Europa zijn de meestbezochte steden Londen, Parijs, Istanboel, Barcelona, Amsterdam, Milaan, Rome, Wenen, Praag en München. Buiten Europa gaan de populairste stedentrips naar New York, Dubai, Bangkok, Kaapstad, Las Vegas, San Francisco, Hong Kong, Tokyo, Singapore en Los Angeles. Of het nu zomer, herfst, winter of lente is, deze steden zijn altijd de moeite waard om te bezoeken.

De prijs is per persoon en vanaf €