Transsiberië Express
Doorkruis Rusland, Mongolië en China met deze bijzondere reis inclusief vlucht, hotels, ontbijt, transfers & een treinrit met de Transsiberië Express.
Boek aanbieding naar Transsiberië Express

Een reis van ieders dromen. Reis door landen, steek de grenzen over en sta versteld van de verschillen tussen de unieke landen. De Transsiberië Express brengt je in 17 dagen naar de mooiste plekken van Rusland, Mongolië en China. Je verblijft in diverse hotels met ontbijt. Je vliegt retour vanaf Amsterdam.
Doorkruis Rusland, Mongolië en China met deze bijzondere reis inclusief vlucht, hotels, ontbijt, transfers & een treinrit met de Transsiberië Express.
1999 Euro
Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Transsiberië Express:
€1999
Zie aanbieding
Meer informatie over de reis

Een droomreis die we allemaal wel een zouden willen maken. Vlieg naar Moskou, stap aan boord van de Transsiberië Express en laat het avontuur je tegemoet komen! Je reis begint in Moskou waar je meteen je ogen uitkijkt van de verschillen met Nederland. De bouwwerken, cultuur en de kunst zijn allemaal niet te vergelijken. Je hebt hier twee dagen om bij te komen en de stad te ontdekken. Op de derde dag pak je de trein en reis je verder naar de mooiste bestemmingen van Rusland, Mongolië en China. Je passeert vele tijdzones, sjeest voorbij de prachtige landschappen en hebt de beste stops. Stap in bij de relaxte trein die jouw reis compleet maakt. De reis neemt je mee naar Irkutsk, Baikalmeer, Ulaanbaatar, Gorkhi-Terelj Nationaal Park en Peking. Je overnacht in deze plekken in verschillende accommodaties, van hotels tot pensions. Natuurlijk ga je met deze reis voor de écht experience en slaap je ook zeven nachten in de trein. Alle reizen, transfers, overnachtingen zijn inbegrepen en zorgen voor een onbezorgde reis. De trein stopt meerdere keren per dag om even lekker de benen te strekken en bij te komen van de vele indrukken.
Bucket list material: Transsiberië Express door Rusland, Mongolië en China
Deze aanbieding is inclusief:
Vervoer: Je vliegt heen vanaf Amsterdam naar Moskou en terug vanaf Peking naar Amsterdam. Beide zijn directe vluchten. Handbagage (max. 10kg) en ruimbagage (max.23 kg) zijn inbegrepen. Ook alle privétransfers tussen vliegvelden, accommodaties en treinstations zijn inbegrepen (m.u.v. transfer naar het Baikalmeer, dan reis je met een Russische bus: een Machrutka). Verblijf: - 2 nachten in Izmailovo Gamma/Delta Hotel in Moskou met ontbijt - 1 nacht in een pension/chalet in Litsvanka/Baikalmeer met ontbijt - 1 nacht in een pension in Irkutsk met ontbijt - 1 nacht in een yurt in het Terelj Nationaal Park in Gorkhi o.b.v. volpension - 1 nacht in het J Hotel in Ulaanbaatar - 3 nachten in het Ping An Fu Hotel in Peking met ontbijt - 7 nachten in een 2e klas vierpersoonscabine in de trein
Reisdetails
Prijs
vanaf €1.999 p.p.
Wanneer boeken
zo snel mogelijk want op = op
Goedkoopste maand
elke maand!
Boeken t/m
t/m september 2017
Verblijfsduur
17 dagen
Vertrek vanaf
Amsterdam
Bagage
Handbagage en ruimbagage inbegrepen
Transfer
Inclusief
Verzorging
Diverse hotels | Treintickets | Ontbijt | Transfers
Boekingskosten
Boekingskosten €35 | Calamiteitenfonds: €2,50
Voorwaarden
Reis op basis van 2 personen
Foto's van de reis

Vergelijkbare reisaanbiedingen

RONDREIS
Sri Lanka
Geheel georganiseerde groepsrondreis met vlucht en verblijf
Sri Lanka
Geheel georganiseerde groepsrondreis met vlucht en verblijf
€559
Wintersport Frankrijk
8-daagse wintersport Franse Alpen incl. vlucht, appartement & skipas
Wintersport Frankrijk
8-daagse wintersport Franse Alpen incl. vlucht, appartement & skipas
€672
Andalusië
9-daagse rondreis Andalusië met eigen huurauto
Andalusië
9-daagse rondreis Andalusië met eigen huurauto
€419

De beste deals van het internet in je mailbox?

Blijf net als 212.347 andere reisfanaten op de hoogte van onze Getaway deals.