logoPaperFlies
Homegetawaysverre-reizen
Verre Reizen
De beste verre vakantie deals van het internet in één overzicht.
Filters
Land
alles
Maand
alles
Prijs
28 aanbiedingen
Reset filters
Bekijk alle vliegticket aanbiedingen
Verre reizen aanbiedingen

Verre reizen veranderen je in een verhalen verteller. Vlieg naar de andere kant van de wereld en ga op ontdekkingsreis. Denk je dat een verre reis altijd duizenden euro’s kost dan zit je ernaast. PaperFlies zoekt namelijk dagelijks door duizenden verre reizen om jou alleen het beste aanbod te doen. Ook met een kleiner budget kun je daardoor al een verre reis maken. Zo kun jij voordelig op reis naar verre bestemmingen in (zuid) Amerika, Australië, Azië, het Caribisch gebied en Afrika.

De wereld zit vol schoonheid en ieder continent heeft zijn eigen charme. Van een safari in Afrika, de Amazone in Zuid-Amerika tot de Himalaya’s in Azië. Verdiep je in eeuwenoude culturen, kom oog in oog met exotische dieren en geniet van parelwitte zandstranden. Levenservaringen die je nooit meer vergeet.

En wat dacht je van de zeven wereldwonderen, slechts één bevindt zich op het Europese continent. Nog een reden om snel een verre reis te maken. Wie wil er nu niet een selfie bij de Taj Mahal in India, de Chinese Muur op de achtergrond, Machu Picchu in Peru of naar het beeld van Jezus de Verlosser in Brazilië.

De prijs is per persoon en vanaf €