Over mij

Hey,

Ik ben Ingmar, reisondernemer en liefhebber in hart en nieren en de oprichter van deze website. Vroeger was Paperflies een veelbelovende start-up in de reissector. Een van mijn concurrenten zelfs (later meer).

Toen corona een einde maakte aan hun avontuur heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb ik het domein gekocht om daar iets anders mee te doen. Deze website is het resultaat!

Op Paperflies.com deel ik mijn eigen ervaringen, schrijf ik over tips, tricks en de vele geheimen die de reissector herbergt. En natuurlijk probeer ik je met leuke en verrassende verhalen en bestemmingen te inspireren voor je volgende vakantie.

Achtergrond
Ik ben niet echt een nieuwkomer in het ‘reiswereldje‘. In 2012 stond ik aan de wieg van TicketSpy, een toffe startup waarmee we honderdduizenden mensen hebben helpen besparen op hun reizen.

Tijdens de coronapandemie had ik tijd over en besloot ik met WaarOvernachtenIn.nl te beginnen; een toffe site waar ik hoteltips geef voor allerlei bestemmingen (het worden er élke dag meer).

En sinds 2021 werk ik aan Discoveroo; mijn grootste project tot nu toe: Een unieke touroperator waarmee ik hoop de reissector te veranderen.

Last but zeker not least hebben we dan natuurlijk Paperflies.com nog: Mijn eigen reisblog waar ik vooral lekker mijn eigen ei kwijt wil en kan en schrijf over van alles en nog wat!