Reisgids / Los Angeles

Reisgids

Los Angeles

Los Angeles, de Stad der Engelen

Los AngelesDe vraag in Los Angeles is niet wat te doen, maar waar te beginnen. Deze bruisende stad biedt namelijk overdag en 's nachts tal van onvergetelijke ervaringen.

Los Angeles, ook wel 'Stad der Engelen' genoemd, is een zonovergoten stad aan de westkust van de Verenigde Staten. De stad is de thuishaven van Hollywood en staat bekend om zijn gouden stranden, perfecte surfcondities en de vele wereldsterren die je er kan spotten.
De vraag in Los Angeles is niet wat te doen, maar waar te beginnen. Bijvoorbeeld met een wandeling langs de Sunset Strip, de Walk of Fame of Rodeo Drive. Ook de chique wijk Beverly Hills is erg leuk om gezien te hebben. Hollywood kun je natuurlijk ook niet over slaan als je in L.A. bent, hoewel je het waarschijnlijk al vaak op tv hebt gezien. Het is namelijk het centrum van de showbusiness-wereld in Amerika. Wil je nog dieper in deze wereld duiken dan kun je Universal Studios bezoeken, een geweldig attractiepark waar je een kijkje krijgt achter de schermen van de grootste producties ter wereld.
I love Los Angeles, and I love Hollywood. They're beautiful. Everybody's plastic, but I love plastic. I want to be plastic.Andy Warhol
Nadat de zon onder gaat is er in Los Angeles ook genoeg te doen. De stad heeft een overvloed aan uitgaansgelegenheden, waaronder uiteraard films, livemuziek en comedy shows door zowel legendarische als onontdekte artiesten. Sluit de avond af in één van de vele nachtclubs waar je geheid een beroemdheid tegenkomt.
Top 3 activiteiten in Los Angeles
1Universal Studio's
Los Angels staat bekend om zijn vele pretparken. Universal Studio's biedt een kijkje in LA's filmwereld.
2Een dagje Disneyland
Bezoek het overbekende pretpark waar je een ultieme dag kan beleven met de vele attracties die dit park te bieden heeft. Je moet eens in je leven in deze fantasierijke wereld duiken, een echte aanrader!
3Bezoek Las Vegas en de Grand Canyon
Een tweedaagse excursie waarbij je Las Vegas en de Grand Canyon bezoekt. Een ervaring die je meegemaakt moet hebben als je in Californië verblijft.
Zie alle activiteiten
Wist je dat?
De oorspronkelijke naam van de stad 'El Pueblo de Nuestra Senora la Reina de Los Angeles del Rio de Porciuncula' is?
Je in Los Angeles geen muizenvallen mag uitzetten als je geen jachtvergunning hebt?
Los Angeles beschouwd wordt als het centrum van de entertainmentindustrie? Op dagelijkse basis worden er meer dan 100 film- en televisieproducties opgenomen in deze stad.
Boek vliegtickets naar Los AngelesVind eenvoudig het goedkoopste vliegticket naar Los Angeles. Wij vergelijken 1200+ vliegticket websites in één zoekopdracht.
vanaf
naar
LAX
Los Angeles
nov 30
donderdag 2017
dec 10
zondag 2017
1 Reiziger - economy
zoeken
Vliegticket deals naar Los Angeles ontvangen?De beste reisdeals naar Los Angeles direct in je mailbox.
Share this guide