Veelgestelde vragenVraag & antwoord
Waar kunnen we je mee helpen?

Wat doet PaperFlies precies?

PaperFlies is een online reisbureau gevestigd in Amsterdam met de focus op vliegtickets. Dagelijks verzamelen wij de beste vliegticket aanbiedingen van het internet en zetten deze in één overzicht. Als je een specifieke zoekopdracht hebt kan je onze vliegticket zoekmachine gebruiken, onze zoekmachine vergelijkt 1143 vliegticket websites waardoor we de scherpste prijzen vinden. Naast vliegtickets verkopen wij ook pakketreizen, wij zetten dagelijks de 6 beste pakketreizen op onze Getaways pagina. Vooral belangrijk voor ons is dat we altijd de beste deals hebben op het gebied van reizen.

Ik heb bij jullie een reis geboekt, maar ik heb nog geen bevestiging/ticket ontvangen?

PaperFlies is een vergelijkingssite, dit betekent dat je geen vliegtickets bij ons kan boeken. Wij zoeken de beste vliegtickets en prijzen voor je en vervolgens vertellen we je bij welke aanbieder je de beste deal vindt. Dit kan zowel een website zijn van een luchtvaartmaatschappij maar ook een online reisagent. De bevestigingsmail en het vliegticket ontvang je vervolgens van de partij waarbij je boekt.

De prijs op de prijskalender correspondeert niet met de prijs van de aanbieder?

De prijzen die je in de prijskalender ziet, zijn gebaseerd zijn op voorgaande zoekopdrachten van alle gebruikers. Soms is een specifieke deal erg populair en wordt de reis op dat moment door meerdere personen geboekt. In dit geval kan de prijs tussen de aanbieder en de prijskalender tijdelijk verschillen.

Ik zoek een aanbieding in een specifieke maand, hebben jullie een overzicht?

PaperFlies beschikt over een wereldkaart waarmee je gemakkelijk reizen kunt zoeken zonder bestemming. Op basis van datum en budget worden alle deals op de wereldkaart gepresenteerd en krijg je in één oogopslag de beste aanbiedingen te zien. De wereldkaart toont zowel vliegticket deals als getways. De wereldkaart kan je vinden onder het kopje 'Inspiratie' in het hoofdmenu.

Hoe vaak veranderen de aanbiedingen?

Dagelijks zoekt ons algoritme door duizenden vluchten en selecteert de beste aanbiedingen van het moment. De deals op de website blijven meestal een aantal dagen staan, totdat er een betere deal is gevonden of de prijs niet meer beschikbaar is. Wat onze pakketreizen (Getaways) betreft, deze veranderen elke 24 uur. Houd de website dus goed in de gaten voor scherpe deals.

Hoe kan ik contact met jullie opnemen?

Mocht je contact met ons op willen nemen dan kan dat via [email protected], via onze Facebook pagina of via onze Twitter pagina. Wil je ons liever persoonlijk spreken dan kun je ons bereiken op 020-8943309 (bereikbaar: ma t/m vr, 09:30 - 17:00).

image/svg+xmlVragen per product

Staat je vraag er niet tussen?Neem contact op

De beste deals van het internet in je mailbox?

Blijf net als 167.253 andere reisfanaten op de hoogte van onze vliegticket deals.