Veelgestelde vragenVraag & antwoord
Algemeen
Veelgestelde vragen / Algemeen

Wat is PaperFlies?

PaperFlies is een online reisbureau gevestigd in Amsterdam. PaperFlies is actief in verschillende landen, waaronder Zweden, Engeland en België.

Waarom zou ik gebruik maken van PaperFlies?

Omdat wij 1143 reiswebsites vergelijken, grote kans dus dat je de goedkoopste vliegtickets bij ons gaat vinden. Daarnaast proberen wij de markt zo transparant mogelijk te maken door de beste vliegticket en -pakketreizen te verzamelen en in één handig overzicht te zetten.

Ik heb bij jullie een reis geboekt, maar ik heb nog geen bevestiging/ticket ontvangen?

PaperFlies is een vliegticketzoekmachine en geen verkoper, daarom kan je niet bij ons boeken. Wij vergelijken 1143 reiswebsites en vertellen je vervolgens waar je het beste kunt boeken. Heb je een vliegticket geboekt neem dan contact op met de website waar je hebt geboekt.

Waarom zou ik me inschrijven voor de nieuwsbrief?

Wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief belanden de beste aanbiedingen als eerste in jouw inbox. Zo ben je nooit te laat met boeken en altijd op de hoogte van de scherpste tarieven.

Hoe kan ik mij aanmelden voor de PaperFlies nieuwsbrief?

Onderaan deze pagina kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief.

Hoe kan ik mij afmelden?

Afmelden voor de nieuwsbrief kan hier. Wil je liever op hoogte worden gehouden via Facebook like ons hier of Twitter volg ons hier.

Kan ik via jullie een hotel boeken?

PaperFlies vergelijkt meer dan 900 hotelwebsites in één zoekopdracht. Gebruik het kopje 'Hotels' in het hoofdmenu om een hotel te zoeken.

image/svg+xmlVragen per product

Staat je vraag er niet tussen?Neem contact op

De beste deals van het internet in je mailbox?

Blijf net als 167.253 andere reisfanaten op de hoogte van onze vliegticket deals.