Vliegtickets backpacken
De beste vliegticket aanbiedingen voor een backpack avontuur. Wat dacht je van Thailand, Costa Rica of Australië? PaperFlies zet dagelijks de beste vliegticket aanbiedingen naar backpack bestemmingen voor je op een rijtje.
Filters
Vanaf
alles
Maand
alles
Prijs
€€
€€€
36 aanbiedingen
Reset filters
Bekijk alle vliegticket aanbiedingen
Vliegticket deals backpacken

Heerlijk met je rugzak de wereld verkennen. Dat gevoel van ultieme vrijheid want reizen is het doel en niet de bestemming. Eigenlijk moet iedereen een keer in zijn leven ervaren hoe het is om met een backpack te reizen. Want met weinig spullen om mee te sjouwen kun je veel zien en ervaren. Dat hoeft zeker niet veel te kosten want bij PaperFlies vlieg je heel goedkoop naar de mooiste backpack bestemmingen. Wij zoeken dagelijks namelijk door duizenden vliegticket aanbiedingen om jou alleen het beste aanbod te doen. Zo hou jij meer geld over en kun je misschien wel langer wegblijven dan je dacht.

Tijdens een backpack reis heb je veel vrijheid, je ontmoet leuke mensen en je gaat op avontuur. Tijdens een backpack avontuur leer je jezelf pas echt kennen en kom je natuurlijk op de mooiste plekken ter wereld. Maar hoe ervaren reizigers het om te backpacken? Zeer leerzaam. Ze noemen onder andere dat het ze verandert heeft in een verhalen verteller, je beter leert om alleen te zijn, je de kleine dingen gaat waarderen en je nooit meer bang bent voor een uitdaging.

Inspiratie nodig voor je volgende backpack vakantie? De populairste landen om te backpacken zijn Australië, Thailand, Indonesië, Mexico, Zuid-Afrika, Vietnam, Nieuw-Zeeland, Amerika en Brazilië. Ben je op zoek naar de goedkoopste landen om te backpacken dat zijn: India, Nicaragua, Bolivia, Laos, Cambodja, Sri Lanka, Nepal en Mexico. In deze landen kun je een bord eten regelen voor 1 euro en voor nog geen 20 euro per dag heb je hier al een prima leven.

De beste deals van het internet in je mailbox?

Blijf net als 212.347 andere reisfanaten op de hoogte van onze Getaway deals.
De prijs is per persoon en vanaf €