Vliegtickets / Kaapstad

Vliegtickets

Kaapstad

Vergelijk vliegtickets naar Kaapstad

Vind eenvoudig goedkope vliegtickets naar Kaapstad. Wij vergelijken 1200+ vliegticket websites zodat jij supersnel de goedkoopste vliegtickets ontdekt.

Wij vergelijken miljoenen vluchten om voor jou het goedkoopste vliegticket te vinden
vanaf
naar
CPT
Kaapstad
okt 31
woensdag 2018
nov 10
zaterdag 2018
1 Reiziger - economy
zoeken
Vlieg goedkoop naar Kaapstad
Een vliegticket naar Kaapstad brengt je naar het zuidelijkste puntje van Afrika. Naar Kaapstad, ook wel bekend als Cape Town, vlieg je in zo’n 12 uur waarbij je landt op Cape Town International Airport (CPT). Blauwbergstrand en nationale botanische tuinen van Kirstenborsch zijn vanaf Kaapstad redelijk snel te bereiken met de auto. Het natuurreservaat van Kaap de Goede Hoop levert overweldigende zeezichten, wandelpaden en ontmoetingen met wilde dieren op. Andere bezienswaardigheden die de moeite waard zijn in en rond deze stad zijn bijvoorbeeld Robbeneiland, de gevangenis waar Nelson Mandela 27 jaar heeft vastgezeten, de Tafelberg, Langa Dorp, Clifton Beaches en Heart of Cape Town Museum. Een vliegticketaanbieding naar Kaapstad brengt je naar een van de hoofdsteden van Zuid-Afrika.
Vliegticket Kaapstad
Ben jij op zoek naar goedkope vliegtickets naar Kaapstad? Zoek niet verder! PaperFlies vergelijkt meer dan duizend vliegticket websites in één zoekopdracht, je hebt dus direct een compleet overzicht van alle vliegticket prijzen. Zo hoef je zelf dus niet alle vliegticket websites apart af te gaan, dit scheelt een hoop zoekwerk. Daarnaast helpen we je graag met het vinden van je ideale ticket naar Kaapstad, we laten je bijvoorbeeld zien op welke andere dagen het goedkoper is om te vliegen met behulp van onze prijskalenders. Ook kun je onze filters gebruiken om eenvoudig het perfecte vliegticket te vinden.
Ontdek het wonderschone Kaapstad
Boek nu een vliegticket naar Kaapstad. Kaapstad is samen met Pretoria en Bloemfontein de hoofdstad van Zuid-Afrika. De Moederstad, zoals Kaapstad ook genoemd wordt, is de tweede grootse stad van het land. Tijdens je verblijf in deze prachtige stad moet je sowieso een bezoek brengen aan Robbeneiland, Tafelberg en het Victoria & Alfred Waterfront.
1. Robbeneiland
Robbeneiland is 18 jaar lang de plek geweest waar Nelson Mandela opgesloten heeft gezeten. Iedere dag vertrekken er ruim 600 mensen om deze plek te aanschouwen. Vanaf het V&A Waterfront, vertrekken dagelijks boten om alle toeristen naar deze bijzondere plek te brengen. Op het eiland kan je met een bustour in ongeveer een uur het hele eiland bekijken. Daarnaast krijg je natuurlijk een rondleiding door de gevangenis zelf en daar kom je uiteraard langs de cel van Nelson Mandela.
2. Tafelberg
De Tafelberg is de beroemdste berg van Zuid-Afrika. Sinds 2011 staat deze 260 miljoen jaar oude berg op de ‘new seven wonders of nature’ lijst. Deze bijzondere natuurverschijning is een van de grootste hotspots in de stad. Je kan de berg zelf beklimmen of met een kabelbaan naar de top van de berg gaan. De Tafelberg van Kaapstad is ook een plek waar veel verschillende soorten planten en bloemen te vinden zijn, er zijn wel 1470 verschillende soorten te vinden.
3. Victoria & Alfred Waterfront
Het Victoria & Alfred Waterfront is het historische hart van de haven van Kaapstad. Dit is een van de grootste en belangrijkste toeristische trekpleisters van het land. Het V&A Waterfront ligt tussen de twee andere hotspots, Robbeneiland en de Tafelberg. Bij de Victoria & Alfred Waterfront kan je prima shoppen, naar de Two Oceans Aquarium en de Nelson Mandela Gateway die de rondvaarten aanbiedt naar Robbeneiland. Je kan dus stellen, wanneer je naar Kaapstad gaat ontkom je er niet aan om een bezoek te brengen aan het V&A Waterfront.
Lees onze reisgids over Kaapstad
Vliegticket deals naar Kaapstad ontvangen?De beste reisdeals naar Kaapstad direct in je mailbox.
Deel deze reisgids van Kaapstad
De prijs is per persoon en vanaf €