Vliegtickets / Madagascar

Vliegtickets

Madagascar

Vergelijk vliegtickets naar Madagascar

Vind eenvoudig goedkope vliegtickets naar Madagascar. Wij vergelijken 1200+ vliegticket websites zodat jij supersnel de goedkoopste vliegtickets ontdekt.

Wij vergelijken miljoenen vluchten om voor jou het goedkoopste vliegticket te vinden
vanaf
naar
TNR
Antananarivo
okt 4
donderdag 2018
okt 14
zondag 2018
1 Reiziger - economy
zoeken
Vlieg goedkoop naar Madagascar
Een vliegticket naar Madagaskar brengt je naar de op één na grootse eilandstaat ter wereld. Madagaskar is een tropisch natuurparadijs met oerwoud, steppen, bergen en 500 kilometer kust met wortelboombossen en palmstranden. Vanuit Amsterdam vlieg je in ruim 13 tot 14 uur naar Madagaskar. Je kunt aanvliegen op Antananarivo (TNR), Belo (BMD), Fort Dauphin (FTU), Antalaha (ANM) en Ambatomainty (AMY). Madagaskar beschikt over 15 nationale parken waaronder Montagne d’Ambre, Isalo, Mantadia en Ankarafantsika nationaal park om de unieke flora en fauna te beschermen. Het nationale park Ranomafana staat bekend voor zijn heetwaterbronnen en de lemuren in het regenwoud. Ook grote groene kameleons, gekko's, steltrallen, tenreksen en fretkatten kun je op Madagaskar spotten. In Antananarivo bevindt zich het “Lemurs Park” waar je een tour met een gids door de park kunt boeken die jou dan alle bijzondere planten en dieren laat zien. Als je nog meer wilde inheemse dieren wilt zien, neem dan eens een kijkje op de Croc Farm. Vliegtickets naar Madagaskar vind je via PaperFlies. Met onze vliegticketaanbiedingen laat je je vervoeren naar het fantastisch natuurparadijs Madagaskar.
Vliegticket Madagascar
Ben jij op zoek naar goedkope vliegtickets naar Madagascar? Zoek niet verder! PaperFlies vergelijkt meer dan duizend vliegticket websites in één zoekopdracht, je hebt dus direct een compleet overzicht van alle vliegticket prijzen. Zo hoef je zelf dus niet alle vliegticket websites apart af te gaan, dit scheelt een hoop zoekwerk. Daarnaast helpen we je graag met het vinden van je ideale ticket naar Madagascar, we laten je bijvoorbeeld zien op welke andere dagen het goedkoper is om te vliegen met behulp van onze prijskalenders. Ook kun je onze filters gebruiken om eenvoudig het perfecte vliegticket te vinden.
Ontdek het diverse Madagascar
Boek nu een vliegticket naar Madagascar met PaperFlies. Ontdek dit prachtige eiland voor de oostkust van Afrika. Bij een reis naar Madagascar hoort natuurlijk een bezoek bij aan het Nationale park Montagne d’Ambre, de hoofdstad Antananarivo en je moet een Allée des boababs gezien hebben.
1. Nationale park Montagne d’Ambre
Het Nationale park Montagne d’Ambre is een natuurpark in het noorden van het eiland Madagascar. Het park kent een oppervlakte van 185 vierkante kilometer en is in 1958 opgericht. Het park staat, net als de rest van Madagscar, vooral bekend vanwege de grote biodiversiteit. In dit prachtige natuurpark vindt je onwijs veel verschillende soorten dieren. Natuurlijk is de bekendste aap van het eiland, de maki, ook aanwezig in dit park.
2. Antananarivo
Antananarivo is de hoofdstad van Madagscar en is eveneens de grootste stad van het eiland. De centraal gelegen stad heeft meerdere bezienswaardigheden om te bezoeken. Ga bijvoorbeeld naar het opvallende en mooie paleizencomplex Rova van Antananarivo. Dit koninklijk paleis ligt redelijk hoog wat voor een indrukwekkend uitzicht zorgt over de regio. Ook kan je in de hoofdstad oog in oog staan met inheemse dieren. In de dierentuin vindt je alleen dieren die afkomstig zijn van het eiland.
3. Allée des boabas
Madagascar staat wereldwijd bekend om de indrukwekkende en vooral diverse natuur. Er is een boom die wel wel met kop en schouders boven uitsteekt, letterlijk en figuurlijk. In Madagascar groeien namelijk de Allée des boabas bomen. Deze boven kunnen tot wel 30 meter hoog worden. De nationale boom van Madagascar groeit voornamelijk in het westen van het land. Sommige bomen zijn inmiddels al wel bijna 800 meter oud. Bij een bezoek aan Madagascar moet je zeker zo’n boom gezien hebben
Lees onze reisgids over Madagascar
Vliegticket deals naar Madagascar ontvangen?De beste reisdeals naar Madagascar direct in je mailbox.
Deel deze reisgids van Madagascar
De prijs is per persoon en vanaf €